Ata Paslanmaz Korkuluk & Steelline Tasarım

Ata Paslanmaz Hakkımızda

Kurulduğu günden itibaren başta paslanmaz korkuluk sektöründe deneyimli başarılara imza atmıştır. konusunda uzman kadroya sahip olan şirketimiz ; orta ölçekli bir işletme olmasına rağmen kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede tanınmış ve ilkelerinden vazgeçmemiştir.

Hakkımızda

Hizmetlerimiz

Paslanmaz korkuluk hayatımızın bir çok alanında kullanılmaktadır.Kullanılan alanlarda insaların can güvenliğini sağlamakla beraber estetik görünümü ile de gözlerine hitap etmektedir. Paslanmaz korkuluk dayanıklığı ile en çok tercih edilen korkuluk alanları içinde yer almaktadır. Tüm modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Hizmetlerimiz

Misyonumuz & Vizyonumuz

Firmamızız değişmez prensipleri daima kalite ,hizmet ,zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Paslanmaz korkuluk alanında faaliyetini sürdüren firmamız araştırmacı ve yenilikçi anlayışı ile sizlere hizmet sunmaktadır. Bu gün olduğumuz gibi yarında ilklere imza atarak sizlerin hizmetinde olacağız.

Misyonumuz

Kısaca Ne Yapıyoruz ?

Paslanmaz Markiz

Paslanmaz Markiz, bir diğer adıyla sundurmalar, genellikle bina girişlerinde insanların beklerken yağmurun ve karın olumsuz etkilerinden korunmak için yapılan mimarı yapılara verilen isimdir.

Asansör Sövesi Kaplama

Asansör söveleri bir çeşit kaplama olarak da bilinmektedir. Çok katlı binaların ayrılmaz parçalarından birisidir. Özellikle binaların dış cephesinde tercih edilen modeller mimariye görkem katmaktadırlar.

Balkon Korkulukları

Balkon korkuluk geleneksel Türk mimarisinde en çok kullanılan dekorasyon fikirleri arasında yer alır. Bugünlerde müstakil veya apartman dairesi şeklinde planlanan evlerin çoğunda teras, taraça gibi alanların bulunduğu görülür.

Bariyer ve Tekmelik Korkuluklar

Genellikle kapıların alt bölümlerinde ve orta bölümlerinde kullanılan çelikten yapılan kapı tekmelik modelleri, müşterinin istek ve beklentilerine göre özel olarak dizayn edilmektedir

Bazalı Camlı Korkuluk

Gelişen teknoloji kendisini her alanda gösteriyor. Sistemler hep yeni neslin isteklerine ve beklentilerine göre ya olanın üzerine yeni şeyler ekleyerek ilerliyor ya da yepyeni bir ürün geliştiriyor.

Camlı Borulu Korkuluk

Tüm imalat aşamasını Ankara’daki atölyesinde gerçekleştiren Ata Paslanmaz Korkuluk, Türkiye’nin her yerine montaj ve Camlı Borulu Korkuluk satışı gerçekleştirmekte.

Camlı Lamalı Korkuluk

Her ürün kendi muadilini, o da doğal olarak başka bir aksesuarı ve sistemi doğuruyor günümüzde. Ata Paslanmaz Korkuluk tüm çalışmalarında sizlerin isteğine uygun…

Çıtalı Paslanmaz Korkuluk

Çıtalı Paslanmaz korkuluk sayesinde hem düşmeye karşı korunabilir hem de eski tip tasarımı hoş olmayan korkuluklardan kurtulabilirsiniz.Cam korkuluklar, dekorasyon konusunda güzel görünmesi kadar aynı zamanda güvenli olmasıyla da kullanıcılardan tam not almış durumdadır.

Engelli Rampası Korkulukları

Engelli Rampa ve Korkuluk Standartları ,Duvara monte rampa korkulukları, koşunun bir veya iki yanındaki duvarlardan oluşan erişilebilir bir rampa boyunca kullanılan korkuluklardır.

Ferforje Paslanmaz Korkuluklar

erforje duvar üstü korkuluk yapan firmamız evlerinizi ve bahçelerinizin değerine değer katak estetik ve bir okadar sağlam ferforje çevre korkuluğu yapmaktayız.

Gemici Merdiveni Paslanmaz Korkuluklar

Gemici Merdiveni; dikey erişime ihtiyaç duyulan alanlarda, koruma çemberi/kafesi olan, iki dikme arasının eşit aralıklara bölünmesi ile elde edilen eğimsiz merdivendir. Çardaklı sabit merdiven olarak da adlandırılır.

Havuz Paslanmaz Korkulukları

Havuz Korkuluk havuz etrafında güvenlik amacı ile  kullanılan ve aynı zamanda güvenliğin yanında estetik olarak  ortama hoş bir hava versin diye tasarlanmış bir korkuluk türüdür.